Eurobasket

Παππάς: «Να βγάλουμε τον θυμό μας στο ματς με τη Σλοβενία»

Στον θυμό που άφησε στους παίκτες της Εθνικής η ήττα από την Γαλλία και στην αντίδραση που πρέπει να δείξουν στο αυριανό ματς με τη Σλοβενία στάθηκε ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Αδίκησαν τον εαυτό τους οι παίκτες της Εθνικής στο ματς με τη Γαλλία, σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, ο οποίος στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο δεκάλεπτο του ματς.

«Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Τι μπορώ να πω... Δεχτήκαμε 95 πόντους, επομένως είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα. Δώσαμε πολλά γκολ-φάουλ μολονότι είχαμε να δώσουμε φάουλ. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αντιδράσαμε αν και δόθηκαν κάποια σφυρίγματα λίγο αδικαιολόγητα ενώ θα μπορούσαμε να φτάσουμε κι άλλο στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη επί ίσοις όροις», σχολίασε αρχικά.

Όσο για το τι πρέπει να διορθωθεί ενόψει του αυριανού ματς, είπε: «Δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς την ήττα. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τη Σλοβενία. Αυτό που μένει είναι η αντίδρασή μας στο β' ημίχρονο, κάναμε μεγάλο επιμέρους σκορ και αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο διεθνής γκαρντ ρόσθεσε επίσης: «Δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Όλα τα παιδιά είναι θυμωμένα, το ζητούμενο είναι να βγάλουμε τον θυμό αυτό στο ματς με τη Σλοβενία. Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό. Θέλουμε άλλες 2 νίκες για να περάσουμε στην επόμενη φάση και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους ώστε όταν πάμε στα νοκ άουτ, να είμαστε δυνατοί και να τους κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x